Ruokakulttuurin muutos – Miten se tapahtuu?

Keskiviikkona 26.4.
klo 17–19
Ruokakulttuurin muutos – Miten se tapahtuu?
Virka-galleriassa

Poliittisen valokuvan festivaalin 2017 Ruokakulttuurin muutos – miten se tapahtuu -keskustelutilaisuudessa käsitellään tulevaisuuden ruokakulttuuriin ja ruoan tuotannon ympäristöystävällisyyteen sekä eettisyyteen liittyviä näkökulmia mahdollisimman laajasti rakentavassa ja positiivisessa hengessä.

Keskustelussa mukana
Helena Kahiluoto, Suomen ensimmäinen kestävyystieteen professori, maatalous- ja metsätieteen tohtori, Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Mai Kivelä, Animailian toiminnanjohtaja
Kimmo Tiilikainen, maa- ja metsätalousministeri
Markus Vinnari, kestävästä kehityksestä kiinnostunut tutkijatohtori, Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu
Marcus Walsh, luomu-luonnonlaidunlihatuottaja

keskustelua moderoi toimittaja Johanna Korhonen

Tapahtuma Facebookissa.